Extra Lees Materiaal: 78 Tarot Betekenissen - Over (mijn) Autisme - Tarot Consult (+ over mij) - De Aura Kleuren -
Wat is Helderwetend? - 13 manieren naar Spiritualiteit! - Ben jij Spiritueel aan het Ontwaken? - Print deze pagina?

Eddie's Tarot in Nederland - Eigen Plekje op het Wereld Wijde Web - Pagina Verversen?

03-10-2022 - Tarot Tafel Promotie Youtube Filmpjes - Eddie Glas - Bezoekers:
Neem even een kijkje op mijn Facebook groep - Eddies tarot in Nederland - facebook.com/eddiestarotinnederland
#006 Tarot Tafel (keukenblad) Legging Praatje Enzo

Deze site is mijn uitlaat klep, waar ik blog over mijn leven, de tarot en wat mij zo nu en dan, zo af en toe, overkomt. En natuurlijk deel ik het n en ander wat ik tegen kom van het Wereld Wijde Web. Soms ook wel eens mening of een hersenspinsel.
Linken:
- Eddies Tarot in Nederland Facebook groep

- Eddie's Glas Tarot in Nederland (deze site)
- Eddie Glas YouTube Kanaal
- Tarot in Nederland Youtube Kanaal
- Tarot in Nederland Facebook Groep
- Tarot in Nederland Promotie Facebook Groep
- Tarothuis Friesland en omgeving
- Tarothuis Magische Tarot Formule (online cursus)
Hoi, ik probeer nog steeds af en toe de indeling van de pagina te verbeteren, of leuker te maken, daardoor zal het altijd een kleine verrassing zijn in wat deze pagina jou brengt. Het is nu Zondag 2 Oktober, 13:58. Over een halfuurtje ga ik mij klaarmaken voor de online cursus "Tarot voor Beginners", waar ik erg zin in heb, we zijn dan met zijn 12en, wat ik nog steeds spannend vind, maar wel heel leuk.

Persoonlijk gaat het heel goed, begin steeds meer en sneller overzicht te krijgen in mijn autisme, hoe te handelen en hoe met dingen om te gaan. Tarot is en blijft voor mij een wonder middel om inzichten te krijgen en handvaten, om hoe om te gaan met jouw wereld en jou zijn.

Klink diep maar het komt op neer dat de zelf spiegeling die de tarot jou kan geven, je veel herkenning en inzichten kan geven. Waardoor je in je basis bestaan groeit en bloeit. In praktijk zijn dat ook de handvaten die je aangereikt krijgt en alles veel duidelijker kan zijn en worden. En de tarot is onuitputtelijk, dus je kunt blijven vragen, net zolang dat je klaar ben. Het is wel zo dat je dit samen moet doen met iemand die verstand heeft van de tarot en jou hierin ook dan weer kaders kan geven. Want te veel informatie is niet ok, en gaat je dan ook niet helpen. Wel beetje bij beetje en opeenvolgend. Dus een consult om de 2 weken, is een goede basis. Je hebt een verwerkingsperiode nodig. Levens veranderde gebeurtenissen, hartzeer, teleurstellingen en de hierdoor gekregen levenshouding die jou meer dwars zit dan helpt.

Bij mij ben je dan aan het goeie adres, ik sla je om de oren, ik geef antwoorden op het waarom, waardoor, en waar komt het vandaan. De bedoeling is om je te verlichten van alles wat zwaar ligt, door samen dit project aan te gaan en via mijn inzicht en met de hulp van de tarot kaarten anders in het leven gaat staan. Verlichting is een goeie start om met het leven om te gaan en het is nooit te laat.

Herken jij je zelf hierin, neem contact op via WhatsApp, niet bellen, daar ben ik een te druk baasje voor, maar WhatsApp handel ik netjes af en via WhatsApp krijg je altijd antwoord. Eventuele afspraak maak ik, ik geef je een datum en dan kun je of je kan niet. Dan krijg je een ander datum, bij 3X nee, is je beurt voorbij. Ik heb mensen genoeg die graag een consult met mij willen. Jou datum is dan voor iemand anders, ik streef naar een wachttijd van een week, maar dit kan uit lopen naar 2 weken. Klink vreemd maar het ligt vaak aan het weer, hoe druileriger het weer, hoe drukker. Klik hier voor contact over een tarot consult!

Nou ja het zelf promoten was niet de bedoeling maar waarschijnlijk was het even nodig, en als het gaat zoals ik denk dat het gaat, dan laat ik jou weten waarom ik dit gedaan heb. Want alles wat Eddie doet, is voor een reden.

Lieve groet.
Ja doe het eens anders.

Ter aanvulling of anders:
Kaart 1 is de situatie
Kaart 2 wat je moet doen
Kaart 3 Waarmee doe je het

Keuze genoeg voor deze legging, neem de posities 1 voor 1 of (voor gevorderde) allemaal tegelijk.

Ja, ik heb hem natuurlijk ook gedaan en op het eerste gezicht klop hij weer als een bus.

Ik probeer even met wat tekst aan de onder kant van dit ← plaatje te komen, heb ik wat meer ruimte om de kaarten te delen, hahaha.


Kaarten liggen op de volgorde van de bovenstaande legging. Kaart 2 dan kaart 1 en dan kaart 3!

(kaart 1) Twijfel in mijn gevoel (kaart 2) mag ik af te sluiten, (kaart 3) want ik mag vertrouwen op mijn kennis en ervaring. Zal ik hem nog even duiden, al is tie best wel duidelijk.

Mijn uitdaging is om de periode van twijfel en onzekerheid af te sluiten en mag vertrouwen op mijn kennis en weten van en over de tarot. Ik weet het allemaal, en kan daar nog beter mee omgaan als ik accepteer, dat ik in de tarot goed ben!

Nou dat gaan we dan proberen, echt weer de tarot, blijft verrassen en je verbazen, leuk inzicht en wat een compliment! Succes met deze legging, vragen en reacties kun je hieronder geven. Lieve groet.


Vorige

 Volgende