Eddie's Tarot in Nederland & eigen plekje op het Wereld Wijde Web

10-06-2022 - 001 - "De eerste officiële html pagina van mijn site" - Eddie Glas -

Ik had mijn redenen om weer te gaan htmlen, ik voel, hoe stom dat ook klink, veel meer vrijheid als ik zelf de controle heb over mijn site. Maar goed het is nu
10-06-2022 en zit lekker vroeg achter mijn pc want de klok staat op 06:07.

Goedemorgen dus! Ik was even totaal niet actief op socialmedia, vond het ook tijdelijk niet leuk meer. Maar na een maand lekker vakantie genomen te hebben, vind ik het wel weer tijd om wat te doen, alleen dan wel op mijn voorwaardens en niet die van alle platforms. Bijvoorbeeld heb ik bij Facebook mijn profiel gedelete, kon er persoonlijk niet meer tegen dat je zoveel vrienden heb en er niets gebeurt, op een uitzondering na. Oude kenissen die je eens gekend heb en niets mee doet, waar van je niet eens prive berichtje van leest. Het is allemaal promotie en reclame, ik dacht "klaar!". Ik heb wel een nieuw profiel aangemaakt, maar dat is puur voor het tarot. Ik heb dan ook een pagina aangemaakt waar ik fijn alles kwijt kan wat ik wil over de tarot. Deze kun je HIER vinden. Dus zo, ben je maar weer even op de hoogte, lieve groet, Eddie.


In Dynasty deden ze ook aan Tarot Kaarten leggen
Dit zijn foto's scène van Dynasty waar Alexis op bezoek gaat bij een kaartlegster die de tarot kaarten voor haar legt en even voorspelt dat het allemaal wel goed komt maar wel eindigt met de dood. Waar ik dan wel weer respect voor heb is dat zij duidelijk laten zien dat het over emoties gaan, de bekers namelijk.
=====================================================
Natuurlijk gaan we het hier ook over de tarot hebben, tarotleggingen delen, hier en daar een prive foto of verhaal. Alles kan gebeuren op deze site , en dit zomaar gratis en voor niets. Maar blijf me site bezoeken en word verrast van alles wat er komen gaat.

De laatste tijd komen er nog al wat, voor mij, onbekende nieuwe vaak gebruikte woorden voorbij. Want wat is bv:
Woke
CancelCultuur?
Gaslighting?

(klik op een woord om een wiki pedia site te openen met uitleg over het betreffende woord)


"De keuze maken om een stap terug te doen is ook vooruitgang.".

- Eddie Glas -


#Funky #Soul #Disco #Party

 #Tarotkaart #DeGeliefden

<= Vorige

11-06- 2022 → Volgende =>

Blijf deze site volgen, elke dag veranderd er wel weer wat, dat houd het weer spannend!
Hier beneden ↓ kun je de anderen pagina's vinden, een soort archief!
Contact: post@dezesite.nl
Pagina in Iframe Verversen!
Radio FM Online Luisteren
"Deze site is mijn uitlaat klep waar ik blog over mijn leven, de tarot en wat mij zo nu en dan, zo af en toe, overkomt. En natuurlijk deel ik het één en ander, wat ik tegen kom van het Wereld Wijde Web. En soms ook een mening of een hersenspinsel."
Archief:
10-06-2022 - 001 - "De eerste officiële html pagina van mijn site"