Eddie's Tarot in Nederland & eigen plekje op het Wereld Wijde Web + in kleur  

15-06-2022 - 006 - "Over Tarot fraudeurs, wannabees en scammers". - Eddie Glas -

Een einde is meestal een nieuw begin.


Het ziet er heerlijk zomers uit, mooie stoere meid die aan de knoppen zit, soms is de mix een beetje saai, maar vooruit, het filmpje heeft wel wat. Even delen dacht ik dus. Zal het een tatoo zijn op haar kin? Wel weer apart. #Adassiya #Afro

Beluister alle Tarot Praat Afleveringen op Spotify!


=> Tarotconsult (over mij)
#Disco #House #Funky #Youtube #Zomer #Café
 
Eddies Tarot in Nederland
Tarothuis.nl
Tarot in Nederland Youtube
Arjens Tarot Snack
Tarot claimen in het tijdperk van de sociale media.
"Als je dit ziet dan is het voor jou bedoeld" is een typisch bijschrift op TarotTikTok, een hoekje van het internet dat meer dan 14,7 miljard views heeft gemanifesteerd op de app. Lees verder op https://nl.mashable.com
Letop: Taalfouten.
Ik wil het even hebben over alle fraudeurs, wannabees, scammers, en andere ongein van Tarot lezers die denken dat ze de tarot kunnen lezen maar dat dus niet kunnen.

Net als bijvoorbeeld, je brengt je pc weg omdat deze het niet goed meer funcioneert. Weet jij veel. Ze stofzuigen je pc van binnen, doen er wat meer geheugen in, wat altijd goed doet en merkbaar is. Zeggen dat het allemaal moeilijk was en zo, maar het is gelukt. Dat is dan 200 Euro, voor 5 minuten werk, mag ik even ontvangen dank u.

Zo is het ook met de tarot, je weet niet waar je terecht komt en wat je krijgt. Dus mensen wil je een goed gedegen tarot consult hebben, doe je onderzoek, kies iemand die een goeie opleiding gevolgd heeft. En liefs iemand die aangesloten is bij de Tarot Beroeps Vereniging.

Wij hanteren de beroepscode deze geeft oa aan hoe wij omgaan met de tarot en hoe.

De vereisten van de beroepsvereniging
Door Carla Jadôt bestuurslid:
"Als je lid wilt worden van de Tarot Beroepsvereniging Nederland zal je eerst aspirant lid worden daarna kan je na een toetsing doorstromen naar lid. Bij de toetsing zal je een consult geven maar ook wordt naar je kennis gevraagd betreffende de drie klassieke decks en zal je een scriptie over tarot moeten overleggen. Ook zal je kennis moeten hebben van de kabbala, numerologie, en astrologie . Dit om ook de symboliek op de kaarten beter te kunnen begrijpen en uit kunnen leggen. Als iemand deze kennis heeft mag je er van uit gaan dat deze persoon op een professionele ( kundige) manier met de kaarten kan om gaan. Of hij/zij dit ook daadwerkelijk op een ethische verantwoorde manier in een consult doet is voor de vereniging natuurlijk niet van afstand te bekijken. Maar men mag er van uitgaan dat dit in ieder geval heel anders gaat dan een consult van iemand die maar een beetje op gevoel werkt of een boekje heeft gelezen en het liefst nog even hier in bladert om naar de betekenis te kijken tijdens een consult."

Jawel mensen, Tarot kan je veel brengen maar ook veel onzin, maar wel dan weer door fakers, fraudeurs, wannabees en mensen die denken de tarot te kunnen lezen. Bedenk voor dat je een consult wil laten doen, bij wie en doe hierbij een gedegen onderzoek. Je betaalt ervoor dus heb je recht op een goed consult.

Er zijn heel veel tarotlezers, en ik wil niet dat wij een slechte naam krijgen als tarotist, door degene die het slecht doen.  En met slecht bedoel ik weinig diepte, waar heel veel gezegd word, je de oren van je hoofd kletsen. Deze mensen praten veel maar zeggen niets. Maar goed, wilde ik even kwijt, dit blijf altijd een gevoelig onderwerp voor mij. Lieve groet.

#fakers #fraudeurs #wannabees #beroepscode #
<= Vorige ← 14-06-2022

 18-06-2022 → Volgende =>

Contact: post@deze site.nl
Pagina in Iframe Verversen!
Radio FM Online Luisteren
Blijf deze site volgen, elke dag veranderd er wel weer wat, dat houd het weer spannend!
Hier beneden ↓ kun je de anderen pagina's vinden, een soort archief!
"Deze site is mijn uitlaat klep waar ik blog over mijn leven, de tarot en wat mij zo nu en dan, zo af en toe, overkomt. En natuurlijk deel ik het één en ander, wat ik tegen kom van het Wereld Wijde Web. En soms ook een mening of een hersenspinsel."
Archief:
15-06-2022 - 006 - "Over Tarot fraudeurs, wannabees, scammers"
14-06-2022 - 005 - "Tar en Ro - Engelen Getallen en Tarot Leggingen".
13-06-2022 - 004 - "Intuitief is volgens mij inspirerend lezen".
12-06-2022 - 003 - "Laatste keer dat ik het schrijf: "Derde Pagina alweer, hahaha!"
11-06-2022 - 002 - "De tweede "gezellige pagina" met Tarot legging"
10-06-2022 - 001 - "De eerste officiële html pagina van mijn site"