Eddie's Tarot in Nederland & eigen plekje op het Wereld Wijde Web

Tarot Consult


Hoi, ik ben Eddie Glas (59), tarotist en autistisch met (dyslexie), een "autistische dyslecticus tarotist" dus.

Op deze plek ga ik mijn leven delen, wijs geworden door mijn autisme en de tarot, heb ik besloten om op een onafhankelijke manier mijn interesses en vergaarde wijsheden te delen.

Onafhankelijk betekend voor mij dat ik geen rekening houd met anderen. Dat is ook de hete hangijzer waarom ik dit besluit heb genomen, altijd bezig met anderen. Er zitten/ zaten altijd mensen in mijn hoofd, die over mijn schouder mee keken. Met hun vooroordelen, kritiek, aannames, en wensen.

Zelfs als ik mijn mp3 vult met muziek, voor mij zelf, dan denk ik aan mensen die wel eens leuk kunnen vinden om bepaalde muziek te horen. Die ik er dan ook nog eens op ging zetten en vervolgens nooit beluisterde. Zo irritant, dus dit is mijn manier om er mee om te gaan en te proberen te veranderen.

Het is een soort opkomen voor jezelf en wie je bent en wat je vind. Anderen kunnen door hun zijn je zo ongelukkig maken of laten voelen. En daar hoeven ze niets voor te doen dan dingen beloven en niet nakomen.

En de laatste druppel zijn de reacties, opmerkingen, vragen ect over de tarot die mij oa tot deze beslissing hebben geleid. De tarot is voor mij heel belangrijk en ik heb zelfs respect voor het kaartspel. Ik weet donders goed wat er wel en niet kan met de tarot. En wat er niet mee kan, zijn domme vragen stellen waar je dan ook domme antwoorden op krijg. Om deze reden doe ik geen vraag consulten meer.

Hoe doe ik een consult?
Ik begin met het ontstressen van de omgeving, hondjes rustig op de bank, stel vragen aan de vraagsteller, "heb je eerder een tarot consult gedaan?". "Hoe was dat?". Vertel dat andere kaartlezers het op hun manier doen omdat er zoveel manieren zijn om met de tarot te werken. Ik vertel, hoe ik er in sta en hoe mijn werk wijze is.

Dan zeg ik "Laten we beginnen. Ik hou graag even een momentje stilte, om alles wat in de lucht is te laten bedaren.". Vervolgens pak ik mijn opschrijf blok, en begin met het uitrekenen van de levensleskaart via de geboorte datum. Leg dit uit en laat de kaart zien. Meteen zeggende dat dit voor de leuk is, maar wel inzicht kan geven in hoe je bent.

Loop weg naar iets, de hondjes of naar de keuken, doe dit rustig aan om de vraagsteller te laten wennen aan de situatie en de net voorgestelde kaart. Dan ga ik zitten en vraag wat de wensen zijn.

Ik begin altijd bij een lichte consult met de mini Keltisch kruis. Met de vragen in mijn hoofd → Waar gaat het om, wat blokkeert er of stimuleert het, wat gebeurt er in het hoofd en het buik gevoel. Dit is ook goed te gebruiken bij geen vraag. Hier start ik met de legging, waarbij ik om deze legging ga werken, dus bij alle al gelegde kaarten leg ik meer kaarten en ben ook niet bang om naast de al bestaande legging een andere, zo nodig, legging te doen.

Een "zwaar consult is een levens les consult waar ik de uitgerekende kaart gebruikt om naar het verleden te gaan en naar het heden.". [Hier over zal ik in de toekomst meer uitleg over geven] Kaarten schudden en trekken Ik waaier de kaarten uit en laat de vraagsteller de kaarten trekken, hierbij maakt het niet uit of je schud of niet, de kaarten worden toch willekeurig getrokken.

Deze pagina word nog aangevuld...

Een Tarotconsult gaat op afspraak. Afspraak alleen via Whatsapp, geen telefoon contact. Klik hier voor WhatsApp

<= Begin van deze site

Home =>

Contact: post@deze site.nl
Pagina in Iframe Verversen!
Radio FM Online Luisteren
Blijf deze site volgen, elke dag veranderd er wel weer wat, dat houd het weer spannend!
"Deze site is mijn uitlaat klep waar ik blog over mijn leven, de tarot en wat mij zo nu en dan, zo af en toe, overkomt. En natuurlijk deel ik het één en ander, wat ik tegen kom van het Wereld Wijde Web. En soms ook een mening of een hersenspinsel."